All You Can Eat Sushi Utrecht: FoodExplore in The Wall

All you can eat Sushi Utrecht

Staat er een etentje op de planning, maar is er nog geen restaurant besproken? Wist je dat je bij FoodExplore prima terecht kunt als je op zoek bent naar een ‘All you can eat Sushi Utrecht’? FoodExplore in The Wall is een veelzijdig restaurant waar je keuze hebt uit meer dan 20 verschillende keukens van over de hele wereld. Het restaurant biedt voor ieder wat wils en is daarom de ideale plek voor een avondje uit met vrienden, familie of collega’s. Wij serveren tapas, pizza, pasta, sushi, pannenkoeken, poffertjes, Babi Pangang en nog veel meer. Alle gerechten worden ter plekke vers bereid terwijl jij langs het buffet loopt. Ben je al nieuwsgierig? Reserveer dan snel je tafel bij FoodExplore in Utrecht.

Reserveer hier je tafel

Sushi en meer

Bij FoodExplore is het mogelijk om voor een vast bedrag onbeperkt sushi te eten. Daarnaast zijn er echter nog veel meer mogelijkheden. In ons restaurant hoef je je dus niet te beperken tot sushi. Nadat wij al vele gasten hebben mogen ontvangen, kijken wij van geen enkele combinatie aan gerechten meer vreemd op. Haring met poffertjes, pizza met Chinees, het is allemaal mogelijk en de keuze is aan jou. Tevens serveren wij ook een breed scala aan heerlijke toetjes om je vingers bij af te likken.

Prijzen en reserveringen bij All you can eat Sushi Utrecht

De prijzen staan bij ons van tevoren vast. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Vooraf kies je hoe lang je bij ons wilt genieten. Je kunt kiezen voor onbeperkt eten en drinken gedurende 2 uur, de meeste gasten kiezen echter voor de optie waarbij je 3 uur lang onbeperkt geniet van onze meer dan 20 keukens. Frisdrank, koffie, thee, bier van de tap en huiswijn zijn inbegrepen bij de prijs. Voor kinderen gelden uiteraard gereduceerde tarieven en de jarige eet gratis bij ons in gezelschap van 3 volwassenen. Bekijk hier onze voorwaarden omtrent deze actie. Je kunt bij ons online reserveren en gelijk al je wensen doorgeven, zoals een verzoek om een kinderstoel of een plekje aan het raam. Wij regelen het voor je en bieden je een unieke ervaring bij FoodExplore Utrecht.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel