[ultimate-faq-search]

Aanbiedingen en acties

Goedkoop voor groepen. Graag heet FoodExplore groepen welkom. Het gezellige en grote restaurant leent er zich goed voor. Vooraf melden dat er een groep aankomt en dan is een fijne korting. Betaling gebeurt natuurlijk voor de hele groep in een keer.
Bij een arrangement voor drie of meer uur:
•   30+ personen       5% korting
•   50+ personen   7,5% korting
•   100+ personen   10% korting
Lang leve de jarige! Verjaardag vieren bij FoodExplore is extra feestelijk. Voor volwassenen. En zeker ook voor kinderfeestjes, want voor hen is er volop vertier. Op de heugelijke dag is het vertoon van een legitimatiebewijs goed voor een fijne korting. In gezelschap van drie betalende volwassenen eet de jarige gratis. Ook wie met minder mensen komt, betaalt minder. En in je eentje heb je toch nog 25% korting.

Bereikbaarheid

Rolstoelvriendelijk. Een handicap hoeft geen probleem te vormen. Er is een lift vanaf het parkeerdek die tot sluitingstijd open is. Kleine busjes – tot twee meter hoog – kunnen er komen. De gangpaden in het restaurant zijn breed. Met rolstoel of rollator is alles goed bereikbaar. Op een enkele uitzondering na is alles gelijkvloers of zijn er makkelijke hellingen. Bovendien zijn behulpzame medewerkers altijd in de buurt. Uiteraard is er ook een mindervaliden toilet.
Plezierig parkeren. Je kunt er goed met de auto komen. Op het dak van het restaurant is volop parkeerplek. Hertogswetering 195, 3543 AS Utrecht. Neem ingang P1 (rode zone). De eerste twee uur parkeren is gratis. Daarna kost het 50 cent per halfuur. De parkeerdek is alle dagen 24 uur open.(Parkeer betalen kan gedaan worden op de parkeerdek met een pinpas). Wij zijn zelf op de 1st verdieping.

Bijzonderheden

Airconditioner hebben wij zeker in huis om de temperatuur koel te houden zodat u lekker bij ons van het eten kunt genieten.