Beat The Wall

Beat The Wall 2.0 Actie

Van 4 augustus t/m 12 augustus 2018 staat op het dak van The Wall de langste stormbaan van Europa, om door jou overwonnen te worden! Dit is de 2e keer, en nog grootser dan de vorige.

 

Wij weten al dat dit een behoorlijke klus is en ook flink hongerig maakt. FoodExplore biedt een gezellige sfeer om samen de buik te vullen en even tot rust te komen. In samenwerking met The Wall biedt FoodExplore daarom een korting van 10% op het dinerarrangement! Een perfecte afsluiter voor die strijd tegen de stormbaan.
Tickets voor Beat The Wall 2.0 zijn hier verkrijgbaar. Reserveer ook meteen rechts op deze pagina je tafeltje bij ons, met als vermelding Beat-The-Wall.
*Tickets voor Beat The Wall 2.0 zijn niet direct bij FoodExplore te koop.

 

 

Spelregels
– De korting kan enkel worden gegeven op vertoon van het Beat The Wall 2.0 entreeticket, elk entree ticket is éénmaal te gebruiken.
– Het maximale aantal personen dat in aanmerking komt voor de korting is gelijk aan het aantal personen waarvoor tickets voor Beat The Wall zijn aangeschaft.
– De korting is geldig op de dag dat de stormbaan wordt betreden, uiterlijk 12 augustus 2018. Datum op ticket wordt hiervoor aangehouden.
– Deze actie is niet te combineren met andere promoties.