Bijzonder uit eten Utrecht

Bijzonder uit eten Utrecht: FoodExplore

Bijzonder uit eten doe je in Utrecht bij FoodExplore in The Wall. Dit smakelijke restaurant langs de A2 biedt gerechten uit meer dan 20 verschillende keukens van over de hele wereld. Een avondje eten bij FoodExplore is dus niet als elk ander etentje. Het gerecht waar jij zin in hebt, wordt ter plekke vers voor je bereid door een van onze vele topkoks. Je hoeft je dus niet te beperken tot een gerecht bij FoodExplore. Ben je al nieuwsgierig geworden? Reserveer dan snel een tafel in ons gezellige restaurant.

Reserveer hier je tafel

Bijzonder uit eten Utrecht: Prijzen

Bij FoodExplore in The Wall hoef je je geen zorgen te maken over de prijzen, deze staan namelijk al vast! Je kunt genieten van ons arrangement van 2 of 3 uur. De meeste gasten kiezen ervoor om minstens 3 uur te genieten van onze heerlijke gerechten. Kinderen tot 12 jaar eten voor een klein bedrag mee. Bij deze prijs zit bier van de tap, huiswijn, frisdrank, koffie en thee inbegrepen. Een avondje uit bij FoodExplore is dus een feestje voor je portemonnee.

Acties bij FoodExplore

Ook je verjaardag wordt extra feestelijk gevierd bij FoodExplore. Op vertoon van je legitimatie krijg je als cadeautje een fijne korting op het diner. Voor elke volwassene in de groep krijgt de jarige namelijk maar liefst 25% extra korting. Reken dus maar uit wanneer je gratis eet. Groepen zijn ook van harte welkom bij FoodExplore. In het grote en gezellige restaurant is er genoeg plek om met grote groepen te komen dineren. Als je 3 of 4 uur komt dineren, krijg je kortingen met een groep vanaf 30 personen. Ideaal dus voor een familiedag, teamuitje of bedrijfsuitstapje. FoodExplore heeft aan alles gedacht om jouw avond zo gezellig en compleet mogelijk te maken.

Reservering Bijzonder uit eten Utrecht

Het is bij ons mogelijk om zowel online als telefonisch te reserveren. Mocht je speciale wensen hebben, kun je die meteen aangeven en dan zullen wij hier rekening mee houden. Er is voldoende parkeergelegenheid op het dak van ons restaurant, dus niks staat jouw bijzonder avondje uit eten in Utrecht nog in de weg.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel