Chinees Restaurant Utrecht: FoodExplore in The Wall

Chinees Restaurant Utrecht: FoodExplore in Utrecht

De allerlekkerste gerechten uit China, maar daarnaast ook Japans, Spaans en Italiaans. Bij FoodExplore heb je keuze uit meer dan 20 verschillende keukens van over de hele wereld. Bij ons is het mogelijk om te genieten van heerlijke Pekingsoep en andere gerechten uit de Chinese keuken om vervolgens Japanse sushi te proberen. Kortom, bent u op zoek naar een Chinees restaurant Utrecht? Breng dan een bezoek aan FoodExplore in The Wall, voor de Chinese keuken en nog veel meer.

Reserveer hier je tafel

All you can eat bij Chinees Restaurant Utrecht

Heb je zin in Chinees, maar lust je ook nog wel een verse pizza en of een Hollandse haring? Alle combinaties zijn mogelijk bij FoodExplore en wij kijken nergens van op. Onze chef-koks maken ter plekke verse gerechten klaar in onze keukens, en het leuke is dat u ze ‘live’ aan het werk ziet. Het enige wat jij hoeft te doen is wandelen langs het buffet en beslissen waar je zin in hebt. Je kunt bij ons onbeperkt eten tegen een vaste prijs. Drankjes zijn inbegrepen bij de prijs en als je jarig bent, eet je uiteraard met korting. Bekijk hier onze voorwaarden. Uiteraard bieden wij jou ook een heerlijk assortiment aan verse toetjes om je vingers bij af te likken.

Onbeperkt eten bij FoodExplore: prijzen en reserveringen

De prijs per persoon staat van tevoren vast. Je kunt kiezen voor een diner van 2 uur, maar ook voor ons meest gekozen arrangement van 3 uur onbeperkt eten. Voor kinderen en grote groepen zijn er aangepaste prijzen. Kortom, eten bij Chinees Restaurant Utrecht is ook een feestje voor de portemonnee, je weet immers vooraf hoeveel jouw avondje uit eten gaat kosten. Reserveren kan snel en gemakkelijk via onze website. Je kunt natuurlijk ook reserveren per telefoon. Op het dak van ons restaurant bieden wij ruime parkeergelegenheid tegen een lage prijs. Niets hoeft jouw avondje bij FoodExplore dus nog in de weg te staan.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel