Chinees Utrecht: All you can eat bij FoodExplore

De allerlekkerste gerechten uit China, maar daarnaast ook Japans, Spaans en Italiaans. Topchefs maken ter plekke verse gerechten klaar in onze open keukens. Het enige wat jij hoeft te doen is wandelen langs het buffet en beslissen waar je zin in hebt. Bij ons kun je onbeperkt eten en er is een ruime keuze uit gerechten van over de hele wereld. Mocht je dus op zoek zijn naar een Chinees restaurant in Utrecht, kies dan voor FoodExplore. Dan kun je na bijvoorbeeld Pekingsoep en met Chinese nasi ook bijvoorbeeld Japanse sushi proberen. Uiteraard staat er na afloop ook nog een ruim assortiment aan toetjes op je te wachten.

Reserveer hier je tafel

Een gezellig avondje uit eten bij FoodExplore

FoodExplore Utrecht heeft jou van alles te bieden. Mocht je willen eten met een grote groep, dan bieden wij jullie korting. Wij verzorgen een gezellige avond voor de jarige die bij ons uiteraard met korting eet. Bekijk hier de voorwaarden voor deze korting. Tevens is het mogelijk om een bioscoopfilm bij Cinemec Leidsche Rijn te combineren met een diner bij ons. Ons restaurant is zeer ruim van opzet, door veel verschillend meubilair en het gebruik van fraaie verlichting is het er knus en gezellig. Een grote parkeerplaats op het dak van ons restaurant maakt het mogelijk dat je na het eten met 2 minuten weer naast je auto staat. Je bent dus van alle gemakken voorzien bij restaurant FoodExplore in The Wall.

Chinees Utrecht: Prijzen en reserveringen

De meeste gasten kiezen bij ons voor 3 uur onbeperkt eten. Hier betalen zij een vaste prijs voor. Huiswijn, bier van de tap, frisdrank, koffie en thee zijn bij deze prijs inbegrepen. Mocht je onverwacht zin hebben in een speciaal biertje of een ander soort wijntje, dan wordt dit snel voor je geregeld tegen een kleine toeslag. Reserveren is mogelijk via onze website. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen om je reservering telefonisch door te geven.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel