Eten in Utrecht bij FoodExplore

Eten in Utrecht

Wil je met vrienden of familie eten in Utrecht, maar heb je nog geen idee waar? Laat je verrassen bij FoodExplore in The Wall. FoodExplore is een restaurant met meer dan 20 keukens van over de hele wereld. Topkoks maken de wereldgerechten vers voor je klaar, terwijl je toekijkt. Je kunt kiezen uit Spaanse tapas, Italiaanse snacks, Japanse sushi, Nederlandse lekkernijen en gerechten uit de Chinese keuken. Uiteraard serveren wij ook een uitgebreid toetjesbuffet, waar eenieder zelf zijn eigen ijsje samenstelt.

Reserveer hier je tafel

De keukens van FoodExplore

Bij FoodExplore bieden we de crème de la crème van zowel de Nederlandse als de buitenlandse keuken. Alle gerechten worden vers bereid en via keukens aangeboden aan de gasten. Je kunt bij FoodExplore kiezen voor een arrangement van twee, drie of vier uur. De meeste gasten kiezen ervoor om drie uur van alle heerlijke gerechten te genieten. Huiswijn, Tapbier van Heineken, frisdrank, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Mocht je zin hebben in een speciaal biertje of wil je een uurtje langer blijven zitten; geen probleem, dit regelen wij tegen een beperkte vergoeding.

Eten in Utrecht bij FoodExplore

Je kunt bij FoodExplore terecht met zowel een klein als groot gezelschap. Door te spelen met licht en het stijlvolle interieur, oogt een groot restaurant te alle tijden gezellig en knus. Grote groepen krijgen bij ons groepskorting. Hoe groter de groep, hoe meer korting. Ook de jarige eet bij ons tegen een verlaagde prijs. Hoe meer feestvierders je meeneemt, hoe hoger de korting. Bekijk onze voorwaarden. Alles staat dus in het teken van een gezellig avondje eten in Utrecht.

Reserveren

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle gerechten van FoodExplore? Reserveer dan snel een tafel. Je kunt ons telefonisch bereiken via: 030-7630888. Je kunt dan gelijk speciale wensen aangeven, zoals een romantische plek voor twee of een plek dicht bij de keuken. Het is uiteraard ook mogelijk om een mail te sturen naar: info@foodexplore.nl. Er is voldoende parkeergelegenheid op het dak van ons restaurant. Hier parkeer je de eerste 2 uur gratis en betaal je daarna een schappelijke tarief. Niks staat een avondje eten in Utrecht nog in de weg!

Bel het restaurant 030 – 76 30 888 Reserveer hier je tafel