Japanner Utrecht: FoodExplore in The Wall

Japanner Utrecht: FoodExplore in The Wall

Heb je zin in een gezellige avond uit, maar heb je geen idee wat je wilt eten? FoodExplore laat zicht omschrijven als een Japanner in Utrecht, maar heeft veel meer te bieden dan enkel Japanse gerechten. Zo kun je er naast de Japanse keuken ook genieten van gerechten uit ondermeer de Spaanse, Mexicaanse, Vietnamese, Italiaanse en Hollandse keuken. FoodExplore in The Wall is een gezellig restaurant waar je van alle delen van de wereld de gerecht en sfeer, letterlijk, kunt proeven. Dus voel je welkom, reserveer en geniet van de vele mogelijkheden bij FoodExplore.

Reserveer hier je tafel

Japanner Utrecht

Bij FoodExplore ben je meer dan welkom als je op zoek bent naar een ‘Japanner in Utrecht’. De gerechten worden vers en ter plekke voor je bereid. Hoewel FoodExplore niet enkel een Japans restaurant is, kun je toch de smaken van de echte Japanse keuken proeven. Zo worden er verse gamba’s, coquilles en andere vis- en vleessoorten vers voor je klaargemaakt op een Teppan. Dit is een moderne Japanse bereidingswijze waarbij de gerechten op een ijzeren plaat, de Teppan, worden klaargemaakt. Dus wil je genieten van heerlijke Teppanyaki, maar ook de sfeer proeven van andere keukens van over de hele wereld? Dan ben je bij FoodExplore meer dan welkom!

Combineer je avondje uit

FoodExplore is niet alleen te omschrijven als een Japanner in Utrecht, maar biedt veel meer mogelijkheden om je avondje uit compleet te maken. FoodExplore verwent haar gasten graag met ruim 20 keukens, maar ook met speciale acties.
Heb je iets te vieren? Of wil je gewoon een gezellige avond met vrienden of familie beleven? In dit grote en gezellige restaurant is er voldoende ruimte en sfeer om met groepen te komen eten. Wanneer je reserveert en meldt dat je met een groep komt eten, kun je genieten van het heerlijke eten met een fijne korting. Hoe groter de groep, hoe meer korting je krijgt. Als je ook nog eens je verjaardag bij FoodExplore viert, heb je dubbel feest. Bij FoodExplore krijgt de jarige, op vertoning van een legitimatiebewijs, een feestelijke korting op het diner. Bekijk hier alle acties en spelregels.

Laat je verrassen en voel je welkom bij FoodExplore!

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel