Japans Restaurant Utrecht: FoodExplore in The Wall

Sushi en meer bij Japans Restaurant Utrecht

Op zoek naar een gezellig Japans restaurant in Utrecht? Bij FoodExplore in The Wall kun je op één avond gerechten eten uit meer dan 20 landen van over de hele wereld. Wij bieden de crème de la crème van de Japanse keuken, maar daarnaast serveren wij ook gerechten uit de Spaanse, Italiaanse en Hollandse keuken. Je wandelt langs ruim 20 kraampjes waar ter plekke vers eten voor je wordt bereid. Jij beslist dus waar je zin in hebt en hoe je dit gerecht bereidt wilt hebben. Heb je tien minuten later trek in heel wat anders? Geen probleem, wij bereiden het voor je. Ben je dus op zoek naar een Japans Restaurant Utrecht, dan verwelkomen we je graag eens bij FoodExplore Utrecht.

Reserveer hier je tafel

All you can eat bij FoodExplore

Bij FoodExplore betaal je een vaste prijs per persoon voor een bepaalde tijd. Je kunt bij ons kiezen voor een diner van 2 uur, maar doorgaans kiezen de gasten voor het arrangement van 3 uur onbeperkt genieten van onze heerlijke gerechten. Frisdrank, koffie, thee, bier van de tap en huiswijn zijn inbegrepen bij deze prijs. Een speciaal biertje of een bijzonder wijntje valt ook binnen de mogelijkheden, slechts tegen een lage toeslag.

Bepaal zelf de indeling van je avondje uit

Heb je zin om eerst gezellig te borrelen of loop je liever gelijk langs onze keukens in buffetvorm, het is aan jou. Bij FoodExplore bepaal je zelf de indeling van je avond binnen jouw zelfgekozen tijdsbestek van twee of drie uur. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid bij FoodExplore dat dus ook gerechten biedt van een Japans Restaurant Utrecht. Naast een regulier bezoek bieden we ook een filmarrangement aan in combinatie met een diner. Tevens kunnen grote groepen een kortingsarrangement aanvragen. Als er een jarige in ons midden is, eet hij of zij uiteraard met korting. Bekijk hier onze spelregels. Kom dus snel een keer langs bij FoodExplore en waan je in de culinaire sferen van jouw land naar keuze.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel