Onbeperkt Sushi Utrecht

Voel je welkom in een bijzonder restaurant in Utrecht: FoodExplore

FoodExplore is een bijzonder restaurant, gevestigd in The Wall in Leidsche Rijn, Utrecht. Voor een avond onbeperkt genieten ben je hier aan het juiste adres. Het restaurant biedt gerechten uit meer dan 20 keukens. Van Chinees tot oer-Hollands, van Spaans tot Italiaans en van Koreaans tot Vietnamees. Zo vind je hier gerechten waaronder sushi, pasta, poffertjes, tapas, soepen, taco’s en een ruime keuze aan verschillende desserts. Genoeg keuze en voor ieder wat wils. Liefhebbers van Sushi gaan een gezellige avond tegemoet bij FoodExplore. Je geniet er namelijk onbeperkt van Sushi in Utrecht.

Reserveer hier je tafel

 

Weet waar je aan toe bent bij FoodExplore

Bij FoodExplore weet je altijd van te voren waar je aan toe bent. Zo kan er worden gekozen voor een arrangement voor 2 of 3 uur waarbij drank en eten is inbegrepen. Van te voren weet je dus al wat je kwijt bent aan jouw avondje genieten bij FoodExplore. Zodra het hele gezelschap compleet is, start het genieten. Wil je toch nog graag een uurtje langer tafelen? Boek er dan ter plaatse nog een uur bij, om zo alle gerechten van FoodExplore te kunnen ervaren. Ook alle drankjes zoals thee, koffie, frisdrank, huiswijn en Heineken bier van de tap zijn bij de prijs inbegrepen. Zo is voor een vast bedrag jouw avondje uit bij FoodExplore compleet.

Onbeperkt sushi Utrecht in The Wall

The Wall is gelegen in Leidsche Rijn en makkelijk te bereiken vanaf de A2. In The Wall bevinden zich naast FoodExplore ook winkels als Decathlon, MediaMarkt en Intertoys. Combineer jouw avondje uit bij FoodExplore met een middag shoppen! The Wall is gemakkelijk te bereiken en heeft een grote parkeerplaats op het dak. De eerste twee uur parkeren is zelfs gratis. Het parkeerdek is 24 uur per dag open, dus mocht je tot laat blijven tafelen dan is dat geen probleem! Overtuigd? Reserveer dan telefonisch of direct online via onze website.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel