Sushi Eten Utrecht

Sushi Eten Utrecht: Onbeperkt genieten bij FoodExplore

Bij FoodExplore heb je de keuze uit gerechten uit meer dan 20 verschillende keukens van over de hele wereld. De beste sushi, maar ook Italiaanse specialiteiten, Spaanse tapas en Chinese hapjes. Of je nu zin hebt in Ebi Tempura Maki of een lekkere pasta bolognese, bij FoodExplore kan je genieten van een grote diversiteit aan gerechten. Er is voor iedereen iets lekkers, dus kom bij FoodExplore snel sushi eten in Utrecht!

Reserveer hier je tafel

All You Can Eat Sushi eten Utrecht

Bij FoodExplore kan je zoveel eten als je wilt en je kunt kiezen waar je zelf zin in hebt. Je hoeft niet hetzelfde menu te kiezen als de andere gasten. Bij FoodExplore staat de prijs al vast, dus kom je niet voor een verrassing te staan. Met de ruime indeling van FoodExplore is ons restaurant zeer geschikt voor het eten van sushi in Utrecht met grote groepen. Ook voor tapas, pizza, pasta, Hollandse haring, Noordzeekrab, poffertjes en een heerlijk dessert ben jij bij ons aan het juiste adres. Het FoodExplore restaurant is sfeervol en gezellig en biedt zowel intieme plekken als tafels voor grote groepen. Kortom, kom eens een bezoek brengen aan FoodExplore in The Wall in Utrecht. Wanneer kom jij sushi eten?

Prijzen en reserveringen bij FoodExplore

Je kunt kiezen voor het arrangement van 2 uur, maar de meeste gasten kiezen er voor om 3 uur lang te genieten van ons ruime aanbod aan gerechten. Je betaalt een vast bedrag voor deze tijdsperiode en frisdrank, koffie, thee, Heineken bier van de tap en huiswijn zijn inbegrepen bij de prijs. Voor kinderen gelden andere tarieven en de jarige eet met korting bij ons. Bekijk hier onze voorwaarden. Je kunt bij ons online reserveren en tevens gelijk al je wensen doorgeven. Wil je graag een kinderstoel, is er iemand jarig of wil je een plekje aan het raam? Wij regelen het voor je. Tot ziens bij FoodExplore in The Wall.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888 Reserveer hier je tafel