Je weet waaraan je toe bent

Onze dinerarrangementen

*Prijs wijzigingen en drukfouten voorbehouden. Op speciale dagen (Nieuwjaar, Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Koningsdag, Hemelvaart, sinterklaas en Pinksteren) hanteren wij het weekendtarief. Met Kerst geldt het kersttarief.

B2B = Business to Business; voorwaarde:

– Visitekaartje achterlaten waarop bedrijfsgegevens, uw naam + functie op staat (werkpasjes niet!)
– Alleen volwassen in gezelschap

Gul voor onze gasten

Niet alleen zijn de borden rijk gevuld en eet iedereen het buikje rond, FoodExplore verwent de gasten ook graag met speciale acties.

Lang leve de jarige

Verjaardag vieren bij FoodExplore is extra feestelijk. Op de dag van de jarige is het vertoon van een legitimatiebewijs/rijbewijs goed voor een fijne korting. In gezelschap van drie regulier betalende volwassenen eet de jarige gratis. Ook wie met minder mensen komt, betaalt minder. En in je eentje heb je toch nog 25% korting.

Kinderen tot en met 11 jaar die hun verjaardag bij ons vieren kunnen bij ons gratis dineren mits er minimaal 1 regulier betalende volwassene bij zit voor elk jarig kind.

Hieronder kunt u nogmaals lezen hoe de verjaardagsactie werkt:

  • De Jarige komt alleen en ontvangt 25% korting
  • De jarige komt met 1 volwassene, de jarige krijgt 50% korting
  • De jarige komt met 2 volwassenen, de jarige krijgt 75% korting
  • De jarige komt met 3 volwassenen, de jarige eet gratis mee!

*Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

1e Voorbeeld: 3 volwassenen, waarvan 1 jarige, komen dineren. De jarige geniet van 75% korting. ( 34,50 + 34,50 + 8,62 )

2e Voorbeeld: 5 volwassenen, waarvan 2 jarigen, komen dineren. De 1e jarige dineert gratis, de 2e jarige geniet van 25% korting. Elk regulier betalende volwassene telt éénmaal mee. ( 34,50 + 34,50 + 34,50 + 0 + 25,88 )

Goedkoop voor groepen

Graag heet FoodExplore groepen welkom. Het gezellige en grote restaurant leent zich er goed voor. Meld je vooraf dat er een groep komt eten, dan is er een fijne korting. De betaling gebeurt natuurlijk voor de hele groep in een keer.

Bij een arrangement voor drie of meer uur:

  • 30+ personen: 5% korting
  • 50+ personen: 7,5% korting
  • 100+ personen: 10% korting

Groepen tot en met 30 personen reserveren hier direct online. Groepen groter dan 30 personen kunnen hier een reserveringsaanvraag plaatsen.

*Geldig op alle dagen behalve feestdagen. Niet te combineren met andere acties/promoties.