Onbeperkt Eten Utrecht: FoodExplore in The Wall

Onbeperkt Eten Utrecht: All You Can Eat bij FoodExplore

Onbeperkt Eten Utrecht: Staat er een etentje op de planning, maar is er nog geen restaurant besproken? Bij FoodExplore kun je terecht als je een avond onbeperkt heerlijke gerechten wilt eten in Utrecht. FoodExplore in The Wall is een veelzijdig restaurant waar je de keuze hebt uit meer dan 20 verschillende keukens. Het restaurant heeft voor iedereen wat te bieden, inclusief heerlijke toetjes. Het is daarom de ideale plek voor een avondje uit met familie, vrienden of collega’s. Ben je al nieuwsgierig? Reserveer dan snel je tafel bij FoodExplore en kom onbeperkt eten in Utrecht.

Reserveer hier je tafel

Onbeperkt Eten Utrecht: Vier je verjaardag bij ons!

Ben je jarig en heb je een feestje te vieren? Bij FoodExplore ben je aan het juiste adres. In een gezelschap van minimaal drie volwassenen eet de jarige gratis. Bekijk hier onze algemene voorwaarden. Er is keuze uit gerechten van over de hele wereld en daarnaast hebben we ook een breed aanbod aan toetjes. Niets is dus zo lekker als op je verjaardag onbeperkt eten in Utrecht bij FoodExplore. Tevens bieden wij een combi-kaart voor een heerlijk diner in combinatie met een zelfgekozen film bij Pathé CineMec. Voor grote groepen gelden bij ons speciale kortingsacties en kinderen eten ook tegen een lager tarief.

Prijzen en reserveringen bij FoodExplore

Je komt bij FoodExplore niet voor verassingen te staan, want de prijzen staan al vast. Je kunt kiezen voor ontbeperkt eten en drinken gedurende 2 uur. De meeste gasten kiezen echter voor de optie waarbij je 3 uur lang kunt genieten van ons ruime aanbod aan lekkere gerechten. De prijzen zijn inclusief bier van de tap, huiswijn, frisdrank, koffie en thee. Het is mogelijk om een tafel te reserveren via onze website, maar je kunt ook telefonisch contact opnemen met ons. Twijfel niet om je wensen bij ons aan te geven. We regelen het graag voor je. Tot ziens bij FoodExplore in The Wall!

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel