Reserveren

Direct online reserveren én betaal bij aankomst:

Lees onze huisregels voordat u een reservering maakt.
Wilt u daarnaast nog tijdens het reserveren rekening houden met het volgende:

  • Bij het reserveren graag alle kinderen (incl. baby’s) ook meerekenen in het totale aantal. Dit i.v.m. ruimte.
  • Reserveringen staan los van de betalingen en gaan uitsluitend over het aantal zitplekken, kinderstoeltjes etc. Bij aankomst bij de receptie kunt u terecht voor eventuele bijzonderheden over uw betaling vóórdat u zal betalen.


Wilt u voor meer dan 30 personen een reservering plaatsen? Reserveringen voor groepen groter dan 30 personen kunt u hier aanvragen.

Vragen?
Bel ons gerust! Dagelijks tussen 12:00 en 16:00 zijn wij aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Of communiceer je liever via e-mail, dat mag ook: info@foodexplore.nl.

Huisregels FoodExplore

Betalen

Bij de kassa wordt er door 1 persoon alles afgerekend. Gesplitst betalen is NIET MOGELIJK.

Tijdsarrangement

De door u gekozen tijdsarrangement is pas definitief wanneer u heeft afgerekend. (Bijvoorbeeld: als u voor 3 uur had gereserveerd, maar alleen voor 2 uur had betaald, dan heeft u ook alleen maar een tijdsarrangement van 2 uur.)

Entreeprijs

Er wordt geen uitzonderingen gemaakt qua entreeprijs. Iedereen betaalt hetzelfde bij ons voor entree. Ongeacht of u gebruik maakt van onze keukens of niet.

Assortiment

Wij werken met verse producten waardoor onze assortiment per dag of zelfs per uur kan verschillen. Bij onze keukens geldt dan ook OP = OP.

Op tijd komen

Wij werken met een strakke schema en daardoor is het belangrijk dat gasten op tijd komen en op ook op tijd weer naar huis gaan. Wij houden de tafel voor maximaal 30 minuten vast. Daarna wordt uw tafel mogelijk weggegeven.

Overtijd aan tafel

Voor elke kwartier dat u overtijd nog aan tafel zit rekenen wij € 3,- per persoon af.

Verspilling

Voedsel verspilling is niet gewenst, daarom raden wij aan dat u alles in klein hoeveelheid bestelt en probeert. Is het lekker? Pak gerust wat meer. Is het niet uw smaak? Laat dan maar staan. Mocht u herhaaldelijk eten laten staan dan rekenen wij € 5,- per gerecht af.

Overlast

Gezelligheid is waar iedereen voor komt. Alleen het moet wel leuk blijven voor iedereen. Daarom willen wij iedereen vragen zich wel rekening te houden met andere gasten mocht u een feestje bij ons vieren. Bij continue veel overlast wanneer u al gewaarschuwd bent, wordt u helaas uitgestuurd.

Confetti

Confetti is bij ons niet toegestaan, ook niet als de confetti in een balloon zit. Toch confetti mee naar binnen nemen, dan wordt die in beslag genomen tot u weer het restaurant vertrekt. Ligt de vloer of tafel onder de confetti dan rekenen wij € 25,- schoonmaak kosten.

Keuken wachtrijen

U bent van harte welkom bij ons om alles te eten wat u wilt eten. Om de wachtrijen bij de keukens kort te houden wordt er maximaal 2 gerechten per persoon per keuken per keer gehanteerd. Is het lekker en wilt u  meer van hebben? Dan mag u gewoon weer in de rij gaan voor een nieuwe ronde.

Drank wachtrijen

Het kan ook erg druk zijn bij de bar. Om alles soepel te laten verlopen, schenken wij bij de bar per persoon een maximaal van 4 drankjes. Is het niet al te druk dan willen wij best af en toe wat meer drankjes inschenken.

Arrangement per tafel

Per tafel kan er maar 1 arrangement gekozen worden. Dit betekent dat u als 1 tafel samen 1 arrangement moet kiezen. (iedereen 2uur, 3uur of 4uur).

Zelf eten en drinken meenemen

Het is niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen op enkele uitzonderingen na. (Sondevoeding en eigen taart meenemen zijn toegestaan)