All in restaurant FoodExplore

Kom genieten bij All in restaurant FoodExplore

 

Een avondje gezellig dineren met je familie of vrienden? Bij all in restaurant FoodExplore kun je onbeperkt genieten, en op een wel heel bijzondere manier. Met meer dan 20 verschillende keukens kun je gerechten proeven van over de hele wereld. Je kunt zoveel eten en proeven als je zelf op kunt en de koks maken het terwijl je toekijkt voor je klaar. Kom genieten bij dit all in restaurant en laat je verwennen door alles wat FoodExplore te bieden heeft.

Reserveer hier je tafel

Prijzen all in restaurant Utrecht

Bij FoodExplore Utrecht weet je precies waar je aan toe bent. Je kunt alle gerechten zoveel en zo vaak proberen als je zelf wilt en dat voor een vaste prijs. In deze prijs zit tapbier van Heineken, huiswijn, fris, koffie en thee inbegrepen. Een uurtje langer of een extra drankje? Dat is snel geregeld. Van de standaardtijd van 2 uur kun je upgraden naar 3 of 4 uur voor een paar euro extra. Voor de kleintjes zijn er aangepaste prijzen!

Speciale kortingen all in restaurant

Elke dag kun je vanaf 16.30 uur terecht bij all in restaurant FoodExplore. Maar FoodExplore heeft ook speciale kortingsdagen. Op maandag kun je terecht voor een zakelijk diner. Met het visitekaartje van je bedrijf kun je op vertoon van je legitimatie korting ontvangen voor het gehele gezelschap. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfstuitjes, want all in restaurant FoodExplore is makkelijk te bereiken en je kunt er 2 uur lang gratis parkeren. FoodExplore beschikt over zeer royale parkeergelegenheid op het dak van het restaurant.

Senioren kunnen op dinsdag terecht voor een heerlijk diner. Wanneer je 2 uur lang komt dineren krijgen alle senioren boven de 65 jaar korting op hun avondje uit bij FoodExplore.

Op woensdag kun je genieten van een avondje uit met de kinderen. De kleintjes tot en met 11 jaar eten op deze speciale dag tegen een gereduceerd tarief. Naast de lekkere gerechten kunnen de kids ook hun energie kwijt in de speelhoek. Hier kunnen ze spelen in de ballenbak of spelletjes spelen op de spelcomputers tijdens het bezoek.

Reserveer vandaag nog bij all in restaurant FoodExplore en geniet samen van een avondje uit!

Reserveer hier je tafel