All you can eat Utrecht: FoodExplore in The Wall

FoodExplore in The Wall

All you can eat, maar dan net iets anders. Dat is waar FoodExplore om bekend staat. In meer dan 20 keukens wordt ter plekke het lekkerste eten van over de hele wereld voor je bereid. Jij bepaalt waar je zin in hebt en onze koks maken het klaar waar je bij staat. Van Italiaanse pasta’s tot sushi tot Spaanse tapas, niets is te gek bij All you can eat Utrecht in The Wall.

Reserveer hier je tafel

All you can eat Utrecht: FoodExplore

Een bijzonder restaurant, met bijzondere mogelijkheden, voor bijzondere gelegenheden of voor als je echt niet kan kiezen wat je wilt eten. Bij all you can eat Utrecht hoef je niet te kiezen. Wij beschikken over een groot restaurant waar plek is voor grote groepen, maar ook voor een klein gezelschap. Verschillend meubilair en allerlei soorten verlichting zorgen ervoor dat een grote ruimte toch gezellig en knus blijft. Het doet je denken aan een FoodTruck Festival exclusief trucks, maar inclusief een rijk aanbod aan heerlijke en bijzondere gerechten. Heb je zin in een Hollandse hap, dan bieden wij haring en poffertjes. Uit Italië komen de pasta’s en pizza’s en daarnaast bieden we de crème de la crème van de Aziatische en Chinese keuken aan.

All you can eat Utrecht: Prijzen en reserveringen

De prijzen per persoon staan van tevoren vast voor een bepaalde tijd. Je kunt kiezen voor ontbeperkt eten en drinken gedurende 2 uur. Een uurtje langer genieten van onze heerlijke gerechten wordt echter vaker gekozen door onze gasten. Bier van de tap, huiswijn, koffie, thee en frisdrank zijn bij de prijs inbegrepen. Voor kinderen zijn er aangepaste prijzen en de jarige eet altijd met korting. Bekijk hier onze spelregels.  Kortom, eten bij FoodExplore All You Can Eat Utrecht is voor elke gelegenheid een feestje voor de portemonnee. Reserveren is mogelijk via onze website. Hier kan je gelijk speciale wensen aangeven, zoals een kinderstoel of een plek aan het raam. Je kunt natuurlijk ook reserveren per telefoon.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel