Geniet van FoodExplore: Bijzonder Restaurant nabij Vleuten

FoodExplore: Restaurant in de buurt van Vleuten

 

FoodExplore, een restaurant nabij Vleuten, biedt je een onvergetelijke eetervaring. Met keuze uit meer dan 20 keukens van over de hele wereld ervaar je hier een bijzondere avond uit. FoodExplore biedt tegen een vaste prijs gedurende een vooraf vastgestelde duur de mogelijkheid onbeperkt te genieten van heerlijk eten en drinken. Bij FoodExplore combineer je gerechten uit alle verschillende keukens met elkaar. Van pasta tot aan sushi, van poffertjes tot aan pizza, van gegrild vlees tot aan poké bowls. Bij FoodExplore is er voor ieder wat wils! Voor groepen en jarigen gelden ook nog eens speciale acties, dus kom genieten bij Restaurant Vleuten: FoodExplore.

Reserveer hier je tafel

 

FoodExplore voor een speciale avond uit

Maak jouw avond uit speciaal door te dineren bij FoodExplore. Dit bijzondere restaurant vlakbij Vleuten zorgt voor een onvergetelijke avond samen met je vrienden of familie. Naast het onbeperkt genieten van verschillende gerechten en drankjes, kun je de avond nóg specialer maken met onze extra acties en arrangementen. Denk hierbij aan de filmdiner bon, waarbij je eerst bij FoodExplore dineert en daarna bij Pathé Cinemec de avond afsluit met een leuke film. Zo maak je van de film het toetje van een heerlijke avond bij FoodExplore. Ook zijn er natuurlijk speciale aanbiedingen als je bij FoodExplore komt dineren op je verjaardag. Voor elke volwassene krijgt de jarige 25% korting. Dus als de jarige 3 volwassenen meeneemt mag hij/zij gratis uiteten! Ook grote groepen kunnen genieten van aantrekkelijke groepsprijzen tijdens een speciaal avondje uit nabij Vleuten.

 

Een bijzonder restaurant nabij Vleuten

Bij FoodExplore kunt u kiezen uit een arrangement van 2 of 3 uur. Wist u dat de meeste gasten kiezen voor het arrangement van 3 uur? Naast onbeperkt keuze uit meer dan 20 keukens zijn ook de drankjes bij de prijs inbegrepen. Het gaat hier om frisdrank, koffie, thee, huiswijn en Heineken bier van de tap. FoodExplore is een bijzonder restaurant nabij Vleuten. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken via de A2 en biedt volop parkeergelegenheid aan op het dak. Genoeg redenen dus om je een avond te laten verwennen. Neem snel contact op met FoodExplore en reserveer vandaag nog.

 

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel