Restaurant Leidsche Rijn: FoodExplore

Op zoek naar een lekker en gezellig restaurant in Leidsche Rijn? Bij FoodExplore in The Wall kun je op één avond gerechten eten uit meer dan 20 landen van over de hele wereld. Kun je niet kiezen tussen Chinees, Italiaans of toch de Hollandse pot? Geen probleem, bij FoodExplore kan het allemaal tegelijk. Je wandelt langs een buffet van kraampjes waar ter plekke vers eten voor je wordt bereid. Sushi, tapas, pizza, poffertjes, haring of pasta, alle combinaties zijn mogelijk tijdens jouw bezoek aan FoodExplore.

Reserveer hier je tafel

All you can eat in Leidsche Rijn

Van maandag tot en met donderdag betaal je 29,95 voor 2 uur per persoon. Op vrijdag, zaterdag en zondag verhogen wij deze prijs naar 32,95 voor 2 uur per persoon. Frisdrank, koffie, thee, bier van de tap en huiswijn zijn ook inbegrepen bij de prijs. Voor kinderen gelden andere tarieven en de jarige eet uiteraard gratis bij ons. Wil je langer blijven zitten of heb je zin in een speciaal biertje, dan wordt dit snel voor je geregeld tegen een toeslag. Je kunt bij ons online reserveren en tevens gelijk al je wensen doorgeven. Wil je graag een kinderstoel, is er iemand jarig of wil je een plekje aan het raam? Wij houden rekening met jouw speciale verzoeken.

Restaurant Leidsche Rijn: Japans, Chinees en Spaans

Wij beschikken over een groot restaurant dat ruimte biedt aan grote groepen, maar ook aan kleine gezelschappen. De indeling van het restaurant in Leidsche Rijn is op zo’n manier bedacht dat de grote ruimte toch intiem en gezellig blijft. Deze sfeer bereiken we met verschillend meubilair en sfeervolle verlichting. Je bepaalt van tevoren hoelang je wilt komen eten en eenmaal aangekomen bepaal je zelf de indeling van je avond. Wil je eerst wat drinken of loop je gelijk langs het buffet, het is aan jou. De mogelijkheden zijn enorm bij FoodExplore in Leidsche Rijn. Kom snel een keer langs en waan je in de culinaire sferen van jouw land naar keuze.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel