Restaurant Maarssen: FoodExplore langs de A2 nabij Maarssen

Restaurant Maarssen: FoodExplore nabij Maarssen

Op zoek naar naar een gezellig restaurant nabij Maarssen? Bij FoodExplore in The Wall kun je op één avond gerechten eten uit meer dan 20 verschillende keukens. Kun je niet kiezen? Combineer dan Chinees en Italiaans met de Hollandse pot. Bij FoodExplore zijn alle combinaties mogelijk. Wandel langs alle kraampjes en kies keer op keer een gerecht waar jij zin in hebt! Alle gerechten worden ter plekke vers voor je bereidt, dus kom snel genieten van verse sushi, vis, tapas, pizza en pasta bij Restaurant Maarssen: FoodExplore in The Wall.

Reserveer hier je tafel

All You Can Eat Bij Restaurant Maarssen

Bij FoodExplore kies je voor onbeperkt eten en drinken gedurende 2 of 3 uur. De meeste bezoekers kiezen voor de optie waarbij je 3 uur kunt genieten van onze heerlijke specialiteiten uit meer dan 20 verschillende keukens. Frisdrank, koffie en thee, wijn en bier van de tap zijn inbegrepen bij deze mooie prijs. Voor kinderen gelden andere tarieven en de jarige eet bij ons altijd met korting. Bekijk de voorwaarden op onze website voor meer informatie. Vergeet niet bij ons te reserveren, zodat je zeker bent van een mooi plekje. Je kunt tijdens het reserveren direct je wensen doorgeven aan ons.

Bij FoodExplore geniet iedereen

FoodExplore beschikt over een groot restaurant. Om deze reden bieden wij ruimte aan grote groepen, maar blijven we ook een intiem restaurant voor kleine gezelschappen. De inrichting van het restaurant nabij Maarssen zorgt ervoor dat voor ieder gezelschap een intieme setting gecreëerd wordt. Wil je eerst wat drinken of begin je direct aan het buffet? De keuze is aan jou! De mogelijkheden bij FoodExplore zijn enorm, dus kom snel eens langs en waan je in de culinaire sferen van jouw continent naar keuze.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel