Wegrestaurant A2 Utrecht: FoodExplore in The Wall

Wegrestaurant A2: FoodExplore in Utrecht

Onderweg naar huis en op zoek naar een gezellig wegrestaurant langs de A2? Schuif aan bij FoodExplore en geniet van gerechten uit meer dan 20 keukens van over de hele wereld. All you can eat, maar dan net iets anders. Dat is waar FoodExplore om bekend staat. Jij bepaalt waar je zin in hebt en onze koks maken het klaar waar je bij staat. Bij Wegrestaurant A2 Utrecht eet je heerlijke wokgerechten uit Azië, maar ook pasta en pizza uit Italië, sushi uit Japan en poffertjes uit Nederland. Wij verwelkomen je graag bij FoodExplore.

Reserveer hier je tafel

FoodExplore in The Wall

FoodExplore is een groot en gezellig restaurant waar wij plek bieden aan zowel grote als kleine gezelschappen. Verschillend meubilair en allerlei soorten verlichting maken de grote ruimte toch knus en gezellig. We bieden verschillende arrangementen voor de jarige, filmliefhebbers en grote groepen. De jarige eet altijd met korting, grote groepen kunnen ook gebruikmaken van een speciale korting en filmliefhebbers kunnen een film uitkiezen in combinatie met een diner bij FoodExplore. Een diner bij FoodExplore is dus zeker geschikt voor een gezellig avondje uit.

Prijzen en reserveringen bij FoodExplore

De prijs per persoon staat van tevoren vast. Je kunt kiezen voor een diner van 2 uur, maar ook voor ons meest gekozen arrangement van 3 uur onbeperkt eten. Voor kinderen en grote groepen zijn er, zoals eerder vermeld, aangepaste prijzen. Kortom, eten bij Wegrestaurant A2 Utrecht is ook een feestje voor de portemonnee, je weet immers vooraf hoeveel jouw avondje uit eten gaat kosten. Reserveren kan snel en gemakkelijk via onze website. Je kunt natuurlijk ook reserveren per telefoon. Op het dak van ons restaurant bieden wij ruime parkeergelegenheid tegen een lage prijs. Niets hoeft jouw avondje bij FoodExplore dus nog in de weg te staan.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel