Wok Utrecht: All you can eat bij FoodExplore in The Wall

Wok Utrecht: FoodExplore in The Wall

All you can eat, maar dan net iets anders. Dat is waar FoodExplore om bekend staat. Het lekkerste eten van over de hele wereld wordt voor je bereid in wel meer dan 20 verschillende keukens. Onze topchefs maken het eten van jouw keuze voor je klaar waar je bij staat. Van Spaanse tapas tot culinaire wokgerechten en van Italiaanse pasta’s tot oer-Hollandse poffertjes, je vindt het allemaal bij FoodExplore Wok Utrecht in The Wall.

Reserveer hier je tafel

All you can eat bij Wok Utrecht

Bij FoodExplore hoef je niet te kiezen. Bij ons kun je onbeperkt eten en er is een ruime keuze uit gerechten van over de hele wereld. Wij beschikken over een ruim opgezet restaurant waar plek is voor zowel grote als kleine gezelschappen. Tevens bieden wij speciale kortingsacties aan voor grote groepen. Verschillend meubilair en sfeervolle verlichting en decoratie zorgen ervoor dat een ieder zich bij ons thuisvoelt. FoodExplore doet een beetje denken aan een FoodTruck Festival exclusief trucks, maar inclusief een rijk aanbod aan heerlijke en bijzondere gerechten. Heb je zin om te wokken of ben je uit op Chinese bami?  Wij bieden alles aan bij Wok Utrecht in The Wall. Niets is dus zo veelzijdig als een avondje uiteten bij FoodExplore.

Wok Utrecht: Prijzen en reserveringen

De prijs per persoon staat van tevoren vast. Deze prijs geldt voor een diner van 2 uur of voor het meest gekozen arrangement van 3 uur. Bier van de tap, huiswijn, koffie, thee en frisdrank zijn bij deze prijs inbegrepen. Een speciaal biertje of een wijntje van de wijnkaart kunt u ook bestellen. U betaalt dan een kleine toeslag. Voor kinderen zijn er aangepaste prijzen en de jarige eet met korting. Kortom, eten bij Wok Utrecht is ook een feestje voor de portemonnee. Reserveren is mogelijk via onze website. Hier kan je gelijk speciale wensen aangeven, zoals een kinderstoel of een plek aan het raam. Je kunt natuurlijk ook reserveren per telefoon.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel