Wokrestaurant Utrecht: Onbeperkt eten bij FoodExplore

Wokrestaurant Utrecht: Geschikt voor grote en kleine gezelschappen

FoodExplore Wokrestaurant Utrecht is een groot en gezellig restaurant waar wij plek bieden aan zowel grote als kleine gezelschappen. Verschillend meubilair en allerlei soorten verlichting maken de grote ruimte toch knus en gezellig. Bij FoodExplore hoef je niet te twijfelen over wat je wilt eten. Je kunt namelijk van alles een beetje proeven. Heb je zin in een Hollandse hap, dan bieden wij haring en poffertjes. Uit Italië komen de pasta’s en pizza’s en daarnaast bieden we de crème de la crème van de Aziatische en Chinese keuken aan. Uiteraard eet je bij ons ook de allerlekkerste toetjes!

Speciale acties, prijzen en reserveringen bij Wokrestaurant Utrecht

Bij FoodExplore zijn er speciale kortingsacties voor grote gezelschappen. Daarnaast eten kinderen tegen een lagere prijs en de jarige eet bij ons altijd met korting en in gezelschap van drie volwassenen zelfs gratis. Klik hier om onze spelregels te bekijken. Tevens is het mogelijk om te komen eten bij Wokrestaurant Utrecht om vervolgens gezellig naar de film te gaan. Wij bieden een combi-kaart voor een heerlijk diner in combinatie met een zelfgekozen film bij Pathé CineMec. Genoeg redenen dus om een keertje langs te komen bij FoodExplore in The Wall.

Je kunt kiezen voor onbeperkt eten en drinken gedurende 2 uur, de meeste gasten kiezen echter voor de optie waarbij je 3 uur lang onbeperkt kunt genieten van onze verschillende keukens. Bekijk onze prijzen. Frisdrank, koffie, thee, bier van de tap en huiswijn zijn inbegrepen bij de prijs. Reserveren kan via onze website, maar je kunt ons ook telefonisch bereiken. Hopelijk zien we je snel bij FoodExplore in The Wall!