Wokrestaurant Utrecht: FoodExplore in The Wall

Wokrestaurant Utrecht: Onbeperkt eten bij FoodExplore

All you can eat, maar dan net iets anders. Dat is waar FoodExplore om bekend staat. In meer dan 20 keukens worden voor je neus verse gerechten bereid. Jij bepaalt waar je zin in hebt en onze koks maken het klaar waar je bij staat. Bij Wokrestaurant Utrecht eet je heerlijke wokgerechten uit Azië, maar ook pasta en pizza uit Italië, sushi uit Japan en poffertjes en haring uit Nederland.

Reserveer hier je tafel

Wokrestaurant Utrecht: Geschikt voor grote en kleine gezelschappen

FoodExplore Wokrestaurant Utrecht is een groot en gezellig restaurant waar wij plek bieden aan zowel grote als kleine gezelschappen. Verschillend meubilair en allerlei soorten verlichting maken de grote ruimte toch knus en gezellig. Bij FoodExplore hoef je niet te twijfelen over wat je wilt eten. Je kunt namelijk van alles een beetje proeven. Heb je zin in een Hollandse hap, dan bieden wij haring en poffertjes. Uit Italië komen de pasta’s en pizza’s en daarnaast bieden we de crème de la crème van de Aziatische en Chinese keuken aan. Uiteraard eet je bij ons ook de allerlekkerste toetjes!

Speciale acties bij Wokrestaurant Utrecht

Bij FoodExplore zijn er speciale kortingsacties voor grote gezelschappen. Daarnaast eten kinderen tegen een lagere prijs en de jarige eet bij ons altijd met korting en in gezelschap van drie volwassenen zelfs gratis. Klik hier om onze spelregels te bekijken. Tevens is het mogelijk om te komen eten bij Wokrestaurant Utrecht om vervolgens gezellig naar de film te gaan. Wij bieden een combi-kaart voor een heerlijk diner in combinatie met een zelfgekozen film bij Pathé CineMec. Genoeg redenen dus om een keertje langs te komen bij FoodExplore in The Wall.

Prijzen en reserveringen bij Wokrestaurant Utrecht

Je kunt kiezen voor onbeperkt eten en drinken gedurende 2 uur, de meeste gasten kiezen echter voor de optie waarbij je 3 uur lang onbeperkt kunt genieten van onze verschillende keukens. Bekijk onze prijzen. Frisdrank, koffie, thee, bier van de tap en huiswijn zijn inbegrepen bij de prijs. Reserveren kan via onze website, maar je kunt ons ook telefonisch bereiken. Hopelijk zien we je snel bij FoodExplore in The Wall!

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel