Restaurant A2 Utrecht

Restaurant A2 Utrecht: FoodExplore in The Wall

Ben je onderweg en op zoek naar een bijzonder restaurant langs de A2 Utrecht? Bij FoodExplore geniet je van heerlijke gerechten uit meer dan 20 verschillende keukens van over de hele wereld. FoodExplore staat er om bekend meer te zijn dan enkel een all you can eat restaurant of een wegrestaurant. Bij FoodExplore langs de A2 Utrecht geniet je van heerlijke Aziatische gerechten, maar ook van een lekkere Italiaanse pizza of pasta of Hollandse poffertjes. Wij zien je graag bij FoodExplore: hét restaurant langs de A2 Utrecht!

Reserveer hier je tafel

 

FoodExplore: Een bijzonder restaurant langs de A2

FoodExplore is een restaurant dat door zijn royale opzet plaats biedt aan grote en kleine gezelschappen. Door gebruik te maken van verschillende soorten verlichting en divers meubilair biedt het restaurant een gezellige sfeer. FoodExplore is knus en sfeervol, maar biedt toch voldoende ruimte aan grote groepen en groepen met kinderen. Tevens bieden wij diverse arrangementen aan voor jarige gasten. Kortom, FoodExplore langs de A2 Utrecht staat garant voor een geslaagd avondje uit. Of je nu uit de directe omgeving komt of op doorreis bent richting Amsterdam of het Zuiden.

Prijzen en reserveren bij FoodExplore

De prijs per persoon staat van tevoren vast. Je kunt kiezen voor een diner van 2 uur, maar ook voor ons meest gekozen arrangement van 3 uur onbeperkt eten. Wil je er echt een avondvullend programma van maken, kies dan voor ons arrangement van 4 uren onbeperkt eten en drinken. Voor kinderen en grote groepen zijn er aangepaste prijzen. Kortom, eten bij FoodExplore Restaurant A2 Utrecht is ook een feestje voor de portemonnee; je weet immers vooraf hoeveel jouw avondje uit gaat kosten. Reserveren kan snel en gemakkelijk via onze website. Je kunt natuurlijk ook telefonisch reserveren. Op het dak van ons restaurant bieden wij ruime parkeergelegenheid tegen een lage prijs. De eerste 2 uur parkeer je namelijk gratis. Niets hoeft jouw avond bij FoodExplore nog in de weg te staan.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888 Reserveer hier je tafel