All you can eat in The Wall

Prijzen bij all you can eat the wall

Bij FoodExplore, all you can eat restaurant in The Wall, hoef je je geen zorgen te maken over de prijzen, deze staan van te voren namelijk vast! Je kunt genieten van arrangementen van 2 uur voor een scherpe prijs. Het aantal uur is, in overleg, uit te breiden tot maximaal 4 uur onbeperkt genieten met een kleine meerprijs per extra uur. Kinderen tot en met 11 jaar eten voor een klein prijsje mee. In deze prijs zit tapbier van Jupiler, huiswijn, fris, koffie en thee inbegrepen. De meest gasten kiezen voor 3 uren onbeperkt genieten van eten en drank. Een avondje uit bij FoodExplore is dus een feestje voor je portemonnee.

Profiteer van mooie acties bij FoodExplore

Ook je verjaardag wordt extra feestelijk bij FoodExplore. Op vertoon van je legitimatie krijg je als cadeautje een fijne korting op je diner. Voor elke volwassene in de groep krijgt de jarige namelijk maar liefst 25% korting.

Groepen zijn ook van harte welkom bij FoodExplore: all you can eat The Wall. In het grote en gezellige restaurant is er ook genoeg plek om met grote groepen te komen dineren. Als je 3 of 4 uur komt dineren krijg je kortingen met groepen vanaf 30 personen. Ideaal dus voor een familiedag, teamuitje of bedrijfsuitstapje.

FoodExplore: all you can eat The Wall heeft aan alles gedacht om jouw avond zo leuk en compleet mogelijk te maken. Reserveer en kom snel langs en laat je verwennen door alles wat FoodExplore te bieden heeft.