De huisregels van FoodExplore

De huisregels van FoodExplore

Om een bezoek aan FoodExplore voor iedereen plezierig te laten verlopen hebben wij de onderstaande huisregels opgesteld:

 1. Iedere tafel dient vooraf, bij binnenkomst, door één persoon te worden betaald. Gedeelde betalingen kunnen wij helaas niet accepteren.
 2. Kom je gezellig met een groep eten dan vragen wij je om bij de entree direct na binnenkomst in ons restaurant te verzamelen. Is jouw gezelschap compleet dan wijzen we je een mooie tafel toe. Gaat een deel van de gasten alvast aan tafel in afwachting van andere gasten? Dat kan, de begintijd is dan voor alle gasten, ook de gasten die later binnenkomen, gelijk.
 3. Heb je iets te vieren? Je mag zonder extra kosten je eigen taart meenemen naar FoodExplore.
 4. Zonder meerkosten mag je je eigen fles(sen) wijn meenemen. Het is niet toegestaan om zelf andere soorten drank mee naar binnen te nemen en te consumeren.
 5. Om verspilling van eten en drank tegen te gaan, dit is immers zonde van het eten en niet vriendelijk voor het milieu, kunnen wij een boete uitdelen van € 3,- per bord of ongeconsumeerd drankje.
 6. Heb je een tafel gereserveerd dan blijft deze gereserveerd tot maximaal 30 minuten na het door jou opgegeven aanvangstijdstip. Wij behouden het recht de gereserveerde tafel toe te wijzen aan andere gasten.
 7. Een betaling op factuur behoort tot de mogelijkheden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@foodexplore.nl. Houdt er rekening mee dat de factuur voor je bezoek aan FoodExplore dient te worden voldaan. Een (gedeeltelijke)restitutie kan alleen worden gedaan als een annulering of wijziging 48 uur voor aankomst per e-mail aan ons wordt doorgegeven.
 8. Bij FoodExplore betaal je voor een zitplaats in ons restaurant voor een voorafbepaalde duur. Hoeveel je eet of drinkt staat hier los van. Eet je veel of juist weinig? We hanteren voor al onze bezoekers dezelfde prijs. Uiteraard hanteren we wel een kortingstarief voor jonge bezoekers. Bekijk hiervoor onze pagina met prijzen.
 9. Ben je jarig? Van harte proficiat? Onze actie voor jarigen geldt alleen op de dag van jouw verjaardag zelf. Ter controle vragen wij je om een identiteitsbewijs mee te nemen.
 10. Voorafgaand aan je bezoek bepaal je hoe hoe lang je ons bezoekt: 2, 3 of 4 uur. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd verlaten van ons restaurant. Blijf je langer dan vooraf besproken en maak je dit op voorhand niet kenbaar? Dan kunnen wij een boete opleggen van € 2,- per persoon, per kwartier dat je langer in ons restaurant verblijft dan vooraf besproken.
 11. Onze vernieuwde kinderhoek is toegankelijk voor kinderen tot een bepaalde lengte, uitzonderingen hierop worden niet gemaakt. Uiteraard zijn de ouders verantwoordelijk voor de kinderen die in de kinderhoek verblijven.

Heb je een vraag? Bekijk dan hier de veelgestelde vragen over ons restaurant FoodExplore. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail of bel ons op 030-7630888.