FoodExplore: Food hall Utrecht

Avondje uit bij foodhall FoodExplore

Een avondje uit bij food hallen Utrecht kan met elk soort gezelschap. Kom met uw vrienden, familie, sportteam of collega’s. Speciaal voor zakelijke bijeenkomsten kun je op maandag extra voordelig dineren met je collega’s of zakelijke contacten. FoodExplore ligt langs de A2, waardoor het makkelijk bereikbaar is en je kunt er twee uur lang gratis parkeren. FoodExplore beschikt over ruime parkeerfaciliteiten op het dak van ons restaurant.

Ook aan de kleintjes is gedacht. Er is een hoek waar de kids spelletjes kunnen doen, kunnen ravotten in de ballenbak of op het springkussen of met spelcomputers kunnen spelen. Zo kunnen zij tussen de gerechten door eventjes hun energie kwijt en vervolgens hun avond afsluiten door zelf ijsjes te maken! Doordat er voor de kinderen genoeg te doen is kun je ook als ouder heerlijk genieten van een avondje uit.

Food hall Utrecht heet groepen ook graag welkom. Omdat het een ruim, maar gezellig restaurant is, leent dit restaurant er zich goed voor om met grote gezelschappen te dineren. Bij een arrangement voor drie uur of meer zijn er kortingen voor groepen vanaf 30 personen.

Prijzen food hallen Utrecht

Een avond genieten bij FoodExplore is een feestje voor je portemonnee. Bij foodhall Utrecht staan de prijzen vooraf vast. In de prijs zijn tapbier van Heineken, huiswijn, fris, koffie en thee inbegrepen. De standaardtijd voor een diner is 2 uur. Dit kan je upgraden naar 3 of 4 uur onbeperkt eten en drinken. Wist je dat de meeste gasten kiezen voor 3 uur onbeperkt genieten? Reserveer van te voren telefonisch bij FoodExplore en kijk op deze pagina voor meer informatie over de verschillende acties en prijzen.

We kijken er naar uit je snel een keer te verwelkomen bij FoodExplore!