Voor de kleintjes

Eten in een kindvriendelijk restaurant met speelhoek

Bij dit kindvriendelijk restaurant kunnen de kinderen ook hun buikje vol eten. Door het grote aanbod aan verschillende keukens kunnen de durfallen iets nieuws proberen of van vertrouwde gerechten genieten. Zo kunnen ze genieten van avontuurlijke Aziatische gerechten, maar ook smikkelen van heerlijke poffertjes, pannenkoeken of een échte Italiaanse pizza. De kinderen kunnen zelf zien hoe het eten wordt bereidt, dit zelf uitkiezen en opscheppen. Maar ze kunnen ook zelf aan de slag gaan. Drinken kan zelf gehaald en ingeschonken worden en de ijsjes kunnen ze zelf maken. Wat een feest!

Hebben de kinderen even genoeg van het tafelen en eten? Bij dit kindvriendelijk restaurant in Utrecht is er een heus speelparadijs gecreëerd voor de kinderen. Zo kunnen ze tussen de heerlijke gerechten door spelen in de ballenbak, hun energie kwijt op het springkussen en spelletjes spelen op de spelcomputers. Doordat er voor de kinderen genoeg te doen is tussen de gerechten door kunnen de volwassen ook, in alle rust, lekker genieten van een hapje en een drankje.

Avondje uit

Genoten van een heerlijk kindvriendelijk diner in Utrecht? Je kunt je avondje uit bij FoodExplore met de kleintjes helemaal afmaken door dit te combineren met een combi-kaart voor Pathé CineMec. Je kunt van te voren een film naar keuze kiezen en je filmdiner reserveren. Bij de receptie ontvang je de voucher, waarmee je bij de kassa van de bioscoop deze voucher kunt verzilveren. Zo kun je makkelijk en voordelig doorgaan met genieten van je avondje uit met de kleintjes.

Kom dus lekker genieten in ons kindvriendelijk restaurant van een heerlijk diner en een gezellige avond uit met de kids!