Restaurant nabij Leidsche Rijn Centrum: FoodExplore in The Wall

Restaurant nabij Leidsche Rijn Centrum

Heb je een dag gezellig gewinkeld en ben je op zoek naar een restaurant in de buurt? Rij eens langs bij FoodExplore, parkeer op het dak van het restaurant en loop binnen in een veelzijdig restaurant met heerlijke gerechten van over de hele wereld. Bij FoodExplore maken topkoks ter plekke verse gerechten klaar uit landen. Tijdens je bezoek kun je kiezen uit gerechten uit meer dan 20 verschillende keukens. Je diner sluit je af met een ruim aanbod aan toetjes om je vingers bij af te likken. Ben jij ook zo benieuwd? Kom dan snel langs bij ons Restaurant nabij Leidsche Rijn Centrum.

Reserveer hier je tafel

Voordelig dineren bij FoodExplore Leidsche Rijn

Bij FoodExplore bieden we verschillende arrangementen aan, zoals 2 uur of ons meest gekozen arrangement van 3 uur onbeperkt eten. Je kiest een bepaalde tijd voor een vaste prijs om te genieten van onze smakelijke gerechten. Heineken bier, huiswijn, frisdrank, koffie en thee zijn hierbij inbegrepen. Mocht je langer willen blijven zitten of zin hebben in een speciaal biertje, dan regelen wij dit uiteraard snel voor je tegen een kleine meerprijs. Alles is mogelijk bij Restaurant Leidsche Rijn Centrum. Naast onze gewone arrangementen bieden we ook diners in combinatie met een bioscoopfilm. Ben je jarig? Kom in gezelschap van drie volwassenen en jij eet helemaal gratis! Bekijk hier snel onze voorwaarden.

Een gezellige avond in ons bijzondere restaurant nabij Leidsche Rijn Centrum

Het restaurant ligt weliswaar niet in het centrum van Leidsche Rijn zelf, maar wel op een korte afstand van het nieuwe stadshart. Een avondje eten bij FoodExplore is dus prima te combineren met een bezoek aan het nieuwe centrum van Leidsche Rijn. Je parkeert de auto op het dak van het restaurant en wordt binnen luttele minuten naar een tafel gebracht.  Hier staan we voor je klaar om je een geweldige avond te bezorgen. We kijken ernaar uit je snel te zien bij FoodExplore!

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel