Kom genieten bij FoodExplore: sushi nabij Terwijde

Meer dan alleen sushi in Terwijde

FoodExplore is een all you can eat restaurant, maar biedt zoveel meer dan enkel sushi. Naast de Japanse keuken met haar overheerlijke sushi, zijn ook de Italiaanse, Chineese, Hollandse en vele andere keukens aanwezig. Geniet van meer dan 20 verschillende keukens bij dit restaurant nabij Terwijde. Kies voor een arrangement van 2 of 3 uur. Het eindeloos en onbeperkt kunnen combineren van verschillende wereldse gerechten maakt het dat jouw avondje uit bij FoodExplore zo bijzonder wordt!

Het restaurant is centraal gelegen aan de A2 in Utrecht ter hoogte van Leidsche Rijn. Hierdoor is het gemakkelijk te bereiken vanuit Vleuten, Terwijde, Breukelen en alle omliggende steden in de buurt van Utrecht. FoodExplore biedt nog meer voordelen. Zo is er voldoende parkeerplek op het dak van The Wall en kunt u gebruik maken van verschillende acties voor onder andere groepen en jarigen. Bekijk hier alle acties van FoodExplore.

Acties

FoodExplore biedt verschillende acties aan om nog meer uit jouw avondje uit te halen. Denk hierbij aan de Filmdiner bon. Met deze bon kun je eerst genieten van een diner bij FoodExplore waarna je de avond afsluit met een film bij Pathé Cinemec, dat zich ook in Leidsche Rijn bevindt. Ook jarigen hebben geluk als ze op hun verjaardag komen dineren bij FoodExplore. Voor elke volwassene krijgt de jarige 25% korting. Brengt de jarige 3 volwassenen mee dan zal hij/zij dus gratis kunnen eten bij FoodExplore. Ook grote groepen kunnen gebruik maken van extra mooi geprijsde tarieven.

Heb je zin in Sushi nabij Terwijde? Kom dan snel langs bij FoodExplore en geniet van heerlijke sushi en vele andere wereldse gerechten!