Sushi Utrecht All You Can Eat: FoodExplore in The Wall

Sushi Utrecht All You Can Eat

Bij FoodExplore in The Wall kan je voor een vast bedrag onbeperkt sushi eten. Dit is echter niet het enige gerecht dat wij aanbieden. Laat je bij Sushi Utrecht All You Can Eat niet te beperken tot sushi. Je kunt bij ons kiezen uit gerechten uit verschillende keukens van over de hele wereld. Wij kijken van geen enkele combinatie meer op, dus je kunt eten wat je wilt. Haring en poffertjes, pizza en Chinees, je kunt bij ons alles na elkaar eten. De keuze is aan jou. Daarnaast serveren wij ook een scala aan heerlijke toetjes om je vingers bij af te likken. Ben je al nieuwsgierig? Kom snel een keer langs bij Sushi Utrecht All You Can Eat.

Reserveer hier je tafel

Sushi Utrecht: Prijzen en acties

De prijzen zijn bij ons van tevoren bekend. Eten bij FoodExplore is een feestje voor de portemonnee. Je kunt kiezen voor ontbeperkt eten en drinken gedurende 2 uur, de meeste gasten kiezen echter voor de optie waarbij je 3 uur lang onbeperkt geniet van meer dan 20 keukens. Frisdrank, bier van de tap, huiswijn, koffie en thee zijn inbegrepen bij de prijs. Voor kinderen gelden uiteraard gereduceerde tarieven en de jarige eet bij ons met korting. In gezelschap van 3 volwassenen eet hij of zij zelfs gratis. Bekijk hier onze spelregels. Voor grote groepen gelden er speciale kortingsacties en daarnaast is het mogelijk om een diner te combineren met een avondje naar de bioscoop met onze speciale combi-kaart.

Reserveren bij Sushi Utrecht All You Can Eat

Het is mogelijk om via onze website een tafel te reserveren. Je kunt dan gelijk speciale wensen aangeven, zoals een tafeltje aan het raam of een extra kinderstoel. Je kunt ons ook telefonisch bereiken. Bij FoodExplore is er ruime parkeergelegenheid op het dak van het restaurant. De eerste twee uur parkeer je gratis. Zien we je snel bij FoodExplore in The Wall? Tot dan!

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel