Wok Restaurant Utrecht: All You Can Eat bij FoodExplore

Wok Restaurant Utrecht: FoodExplore in The Wall

All you can eat, maar dan net iets anders. Bij Wok Restaurant Utrecht proef je het lekkerste eten van over de hele wereld. Alles wordt vers voor je bereid in meer dan 20 verschillende keukens van over de hele wereld. Onze topchefs maken het eten van jouw keuze voor je klaar waar je bij staat. Van de lekkerste, culinaire wok gerechten tot Italiaanse pasta’s en oer-Hollandse poffertjes, je eet alles bij Wok Restaurant Utrecht in The Wall.

Reserveer hier je tafel

Onbeperkt eten bij Wok Restaurant Utrecht

Wij beschikken bij FoodExplore over een groot en gezellig restaurant waar plek is voor zowel grote als kleine gezelschappen. Voor grote groepen hebben wij zelfs speciale kortingsacties. FoodExplore doet een beetje denken aan een Food Festival exclusief trucks, maar inclusief een rijk aanbod aan heerlijke en bijzondere gerechten. Heb je zin om te wokken of ben je uit op sushi?  Wij bieden alles aan bij Wok Restaurant Utrecht. Kom dus snel een keer langs en proef van onze heerlijke gerechten!

Wok Restaurant Utrecht: Prijzen en reserveringen

Bij FoodExplore staan de prijzen al vast. Je kunt betalen voor 2 uur, maar de meeste gasten kiezen ervoor om 3 uur lang te genieten van ons ruime aanbod aan heerlijke gerechten. Drankjes, zoals bier van de tap, huiswijn, koffie, thee en frisdrank zijn bij dit bedrag inbegrepen. Mocht je een speciaal biertje lusten of een bijzondere wijn, dan wordt dit snel geregeld tegen een lage prijs. Voor de kinderen zijn er aangepaste prijzen en de jarige eet bij ons gratis in gezelschap van drie volwassenen. Bekijk hier onze spelregels en de prijzen. Eten bij Wok Restaurant Utrecht is dus een feestje voor de portemonnee. Reserveren is mogelijk via onze website, maar je kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken. Je kunt dan gelijk speciale wensen aangeven, zoals een tafeltje aan het raam of een kinderstoel. We hopen je snel te zien bij FoodExplore in The Wall!

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel