Sushi Utrecht: Sushi en meer bij FoodExplore in The Wall

Sushi Utrecht: Onbeperkt eten bij FoodExplore

De allerlekkerste sushi, maar daarnaast ook Chinees, Spaans en Italiaans. Bij FoodExplore heb je keuze uit meer dan 20 verschillende keukens van over de hele wereld. Bij ons is het mogelijk om te genieten van Chinese Pekingsoep om vervolgens een verse Spicy Tuna Roll te proberen. Kortom, ben je op zoek naar een sushi restaurant in Utrecht? Kom dan eens eten bij FoodExplore in The Wall langs de A2 in Utrecht.

Reserveer hier je tafel

All you can eat bij Sushi Utrecht

Eten waar je zin in hebt, zoveel je maar wilt. Je kunt hetzelfde eten als je tafelgenoten of totaal wat anders. Dit kan allemaal voor een vooraf vastgestelde prijs. FoodExplore is een ruim opgezet restaurant met vele mogelijkheden en biedt dus ook sushi gerechten aan. Je wandelt langs meer dan 20 kraampjes waar ter plekke vers eten voor je wordt bereid. sushi, tapas, pizza, poffertjes, haring of pasta, alle combinaties zijn bij ons mogelijk. Je kunt komen eten voor een bijzondere gelegenheid of omdat je simpelweg geen zin hebt om te koken. Ons restaurant is sfeervol en gezellig en biedt zowel intieme hoekjes als plekken voor een groot gezelschap. Kortom, hoog tijd om FoodExplore eens te komen bezoeken in The Wall in Utrecht.

Prijzen en reserveringen bij FoodExplore

Je kunt kiezen voor het arrangement van 2 uur, maar de meeste gasten kiezen er echter voor om 3 uur lang te genieten van ons ruime aanbod aan gerechten. Je betaalt een vast bedrag voor deze tijdsperiode en frisdrank, koffie, thee, bier van de tap en huiswijn zijn inbegrepen bij de prijs. Voor kinderen gelden andere tarieven en de jarige eet met korting bij ons. Bekijk hier onze voorwaarden. Je kunt bij ons online reserveren en tevens gelijk al je wensen doorgeven. Wil je graag een kinderstoel, is er iemand jarig of wil je een plekje aan het raam? Wij regelen het voor je. Tot ziens bij FoodExplore in The Wall.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel