Bijzonder restaurant in de buurt van Breukelen: FoodExplore

In de buurt van Breukelen: FoodExplore in The Wall

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van Breukelen? Kies dan voor FoodExplore. Dit veelzijdige restaurant bevindt zich in The Wall in Leidsche Rijn, nabij Breukelen. Geniet onbeperkt van meer dan 20 keukens van over de hele wereld in dit bijzondere restaurant. Combineer de Italiaanse met de Chinese keuken of ga voor oer-Hollandse poffertjes! Alle combinaties zijn mogelijk. Een bijzonder restaurant met sushi, pizza, pasta, vis, vlees en nog veel meer. Bent u benieuwd geworden? Kom dan genieten bij dit bijzondere Restaurant nabij Breukelen: FoodExplore in The Wall!

Reserveer hier je tafel

 

Onbeperkt genieten bij Restaurant Breukelen

Het concept van FoodExplore laat je onbeperkt genieten van gerechten uit meer dan 20 verschillende keukens voor 2 of 3 uur. De meest gekozen optie is om 3 uur lang te genieten van alles wat FoodExplore te bieden heeft. Naast onbeperkt eten zit onbeperkt koffie, thee, wijn, frisdrank en tapbier van Heineken bij de prijs inbegrepen. Eten bij FoodExplore is een feestje voor je portemonnee. De prijzen staan vooraf vast, zo weet je van te voren al waar je aan toe bent! Wil je toch extra drankjes of een uurtje langer blijven? Geen probleem! Dit wordt meteen geregeld. Combineer je bezoek aan FoodExplore met een bezoek aan de pas geopende Decatlon, recht tegenover de entree van FoodExplore. Daarnaast is CineMec Pathé ook te vinden in Leidsche Rijn. Kies voor de Filmdiner bon om zo je avond uiteten bij FoodExplore af te sluiten met een film!

 

Een bijzonder restaurant

FoodExplore is een gezellig restaurant nabij Breukelen die grote en kleine gezelschappen welkom heet. Kijk ook eens bij onze verschillende arrangementen voor filmliefhebbers, jarigen en grote groepen. FoodExplore is geschikt voor een bijzonder avond uit. Filmliefhebbers kunnen terecht voor een filmdiner, als jarige eet je altijd met korting en grote groepen kunnen ook gebruikmaken van een speciale korting bij FoodExplore. The Wall is makkelijk te bereiken met de auto. Het ligt namelijk langs de A2. Op het dak is voldoende parkeergelegenheid te vinden, waarvan de eerste 2 uur ook nog eens gratis zijn! Overtuigd? Reserveer dan snel en gemakkelijk via onze website of telefonisch.

Bel het restaurant 030 – 76 30 888      Reserveer hier je tafel